Lisnato tijesto odmrznite i razvaljajte na širinu oko 3 cm i režite da dobijete 10 traka te na svaku traku rasporedi te višnje.
Sastojci
0 kom 500g lisnatog tijesta
0 kom 1l mlijeka
0 kom 3 pudinga od vanilije
0 kom 10 žlica šećera
0 kom 125g margarina
0 kom 500ml šlaga
0 kom 1 kg višanja
Priprema
01.
02.
Skuhajte puding i ostavite da se hladi
03.
Margarin izradite i dodajte u puding.
04.
Na tacnu slozite 4 štapića te premažite kremom debljine prsta
05.
Na kremu složite 3 štapića-premažite kremom
06.
Na kremu složite 2 štapića-premažite kremom
07.
Na kremu složite 1 štapić i ako vam ostane kreme rasporedite svuda okolo.
08.
Kolač ukrasite izrađenim slabom i stavite u hladnjak da se stegne.