Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
Sastojci
0 kom 4 pileća prsa
0 kom 50 g brašna
0 kom sol i papar
0 kom 250 g tjestenine
0 kom 25 g naribanog parmezana
0 kom ulje
0 kom maslac
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 80 ml bijelog vina
0 kom 8-10 kapara
0 kom 2 žlice limunovog soka
0 kom 50 ml kokošjeg temeljca
Priprema
01.
02.
U manoj zdjelici pomiješajte brašno i parmezan. Piletinu uvaljajte u tako pripremljenu mješavinu te je ispecite u tavi na ulju dok ne poprimi zlatnu boju. Maknute piletinu iz tave.
03.
U tavi zatim rastopite maslac te na njemu prepržite češnjak.
04.
Dodajte vino te pirjajte 3 minute. Nakon toga dodajte preostale sastojke i pirjajte još 5 minuta.
05.
Umak poslužite preko piletine i tjestenine.