U manjoj zdjelici pomiješajte ulje, limunov sok, koricu limuna te začine. Time premažite piletinu i ispecite je na grilu ili u pećnici.
Sastojci
0 kom 4 kom. pilećih prsa, narezanih na manje komadiće
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 25 ml limunovog soka
0 kom peršin
0 kom 25 ml limunovog soka
0 kom naribana korica 1 limuna
0 kom mješavina cajun začina (paprika, papar, kumin, češnjak, majčina dušica...)
0 kom 150 g manga, narezanog na manje komadiće (može poslužiti i naranča)
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 1 ljuta papričica, sitno nasjeckana
0 kom 2 žlice ulja
Priprema
01.
02.
U zdjelici pomiješajte preostale sastojke te poslužite sa piletinom.