Pomiješajte prva 4 sastojka.
Sastojci
0 kom 1 žlica brašna
0 kom timijan
0 kom 30 g mrvljene fete
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 2 polovine pilećih prsa
0 kom ulje
0 kom 1 veća crvena paprika, narezana na trakice
0 kom 1 manji luk, narezan po dužini
0 kom 75 ml kokošjeg temeljca
0 kom 1 žličica bijelog vinskog octa
Priprema
01.
02.
Piletinu uvaljajte u brašno sa začinima.
03.
U tavi zagrijte ulje. Pržite piletinu 4-5 minuta sa svake strane dok ne dobije zlatnu boju. Izvadite piletinu iz tave i držite na toplom.
04.
U tavu stavite papriku, luk, temeljac i ocat. Držite na vatri 5 minuta uz često miješanje. Sadržaj tave prebacite u posudu te pomiješajte sa 15 g fete.
05.
U tavu vratite piletinu te posipajte sa preostalom fetom. Držite na laganoj vatri 2 minute da se sir malo otopi.
06.
Poslužite piletinu sa povrćem.