Istucite piletinu da dobijete tanke komade.
Sastojci
0 kom 4 kom. pilećih prsa
0 kom ulje
0 kom 50 g naribanog parmezana
0 kom sol i papar
0 kom 500 g brokule, narezane na stručke
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 30 g naribanog parmezana
0 kom Umak od parmezana
0 kom 2 žlice maslaca
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 150 ml slatkog vrhnja
Priprema
01.
02.
Zagrijte ulje u tavi te ispecite piletinu. Maknite iz tave te držite na toplom.
03.
U tavu dodajte još malo ulja te nekoliko minuta pržite češnjak i brokulu. Maknite tavu sa vatre te povrće posipajte sirom i ostavite da se sir polako otopi.
04.
U drugoj tavi pripremite umak: otopite maslac, dodajte brašno te miješajte 1 minutu. Dodajte vrhnje te miješajte 2 minute. Smanjite vatru te umiješajte parmezan.
05.
Brokulu i češnjak stavite na komade piletine te meso zatim zarolajte i po potrebi pričvrstite čačkalicama. Prelijte sa umakom.