U zdjelici promiješajte sastojke za marinadu. Oko 50 ml marinade odvojite na stranu. U ostatak stavite piletinu i marinirajte pola sata.
Sastojci
0 kom 4 kom. pilećih prsa
0 kom 75 ml vrhnja
0 kom malo chillija u prahu
0 kom 1 žličica soli
0 kom Marinada:
0 kom 100 ml maslinovog ulja
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 1 žlica tequile
0 kom 1 žlica limunovog soka
0 kom 1 žličica pikantnog umaka
0 kom 1 žličica Worcestershire umaka
0 kom malo đumbira
Priprema
01.
02.
Ispecite piletinu na grilu.
03.
U zdjelici za umak zagrijte sačuvanu marinadu. Držite na vatri oko 2 minute. Dodajte vrhnje, pomiješajte i maknite sa vatre.
04.
Poslužite piletinu sa umakom.