U plastičnoj posudi pomiješajte sastojke za marinadu. Dodajte piletinu, zatvorite posudu, dobro protresite i ostavite da stoji 20 minuta.
Sastojci
0 kom Marinada
0 kom 200 ml jogurta
0 kom 50 g mrvljene fete
0 kom 100 ml jogurta
0 kom 1 manji ljubičasti luk, sitno nasjeckan
0 kom malo svježe nasjeckane metvice
0 kom 250 g cous-cousa
0 kom ulje
0 kom 2 crvene paprike, narezane na manje komadiće
0 kom štapići
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom kumin
0 kom muškatni oraščić
0 kom korijander
0 kom curry
0 kom 750 g pilećih prsa, narezanih na male komadiće
Priprema
01.
02.
U manjoj posudi pomiješajte fetu, preostali jogurt, luk i malo metvice.
03.
Zavrijte 2 litre vode sa malo soli. Dodajte cous-cous i kuhajte 12-15 minuta. Ocijedite te vratite u posudu te dodajte 2 žličice ulja. Prekrijte i držite na toplom.
04.
Meso i paprike stavite na štapiće i ispecite na grilu.
05.
Poslužite sa cous-cousom i umakom sa feta sirom.