odmrznuti na sobnoj teperaturi;
Sastojci
0 kom 1 paketić zamrznutog lisnatog tijesta (300 g)
0 kom 500 g pilećeg fileta (od prsica)
0 kom 2 žlice ulja
0 kom solju i paprom
0 kom 250 g pirjanih ploškica šampinjona 125 ml (1/8 l) bijelog vina 200 g pirjanih lisičica
0 kom 1 vezicu peršina
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na kockice, ugrijati
03.
i kockice mesa dobro popržiti; začiniti
04.
dodati
05.
dobro izmiješati, prokuhati ragu i staviti u nauljenu okruglu vatrostalnu posudu;
06.
isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, sitno nasjeckati, posuti preko ragua; lisnato tijesto izvaljati u obliku vatrostalne posude; rub posude premazati vodom, tijesto staviti preko ragua i pritisnuti uz rub posude; površinu tijesta ukrasiti raznim oblicima od tijesta, donju stranu oblika premazati žumancem i zalijepiti na površinu tijesta; u sredini poklopca od tijesta probosti rupu; poklopac od tijesta premazati žumancem.
07.
oko 200
08.
-4
09.
-40 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb