Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 50 ml kokošjeg temeljca
0 kom 2 žlice maslaca, otopljenog
0 kom 4 kriške pršuta
0 kom 30 g mrvljene mozzarelle
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 50 g krušnih mrvica
0 kom 1 žlica naribanog parmezana
0 kom 1 žličica mljevene paprike
0 kom 4 komada pilećih prsa
0 kom sol
0 kom origano
0 kom papar
Priprema
01.
02.
Temeljac pomiješajte sa otopoljenim maslacom. U drugoj posudi pomiješajte krušne mrvice, parmezan i mljevenu papriku.
03.
Istucite pileća prsa tako da budu tanka. Posipajte obje strane solju, origanom i paprom.
04.
Na svaki komad mesa stavite krišku pršuta te malo mozzarelle. Zarolajte i po potrebi pričvrstite čačkalicama.
05.
Umočite komade piletine prvo u temeljac, a zatim u smjesu sa krušnim mrvicama.
06.
Namastite lim za pečenje te rasporedite meso. Preostali temeljac prelijte preko mesa. Pecite oko 30 minuta.