izrežite povrće i meso na kockice
Sastojci
0 kom 0,5kg file-a piletine
0 kom 1 svježa paprika(bilo koja njabolje crvena radi raznolikosti boje)
0 kom 1 tikvica
0 kom 1-2šake šampinjona
0 kom 2.šalice riže
0 kom sol
0 kom papar
0 kom svježi peršin
0 kom šafran(po izboru)
Priprema
01.
02.
na laganoj vatri dinstajte zajedno s rižom
03.
podljevajte s vodom kao da radite rižoto
04.
začinite po vlastitom ukusu:sol,papar,šafran(radi boje)
05.
ja dodam i malo svježe ribanog parmezana(radi okusa)
06.
kada je rižoto gotov na svaki tanjur stavite komad papira za pečenje podijelite u svaki porciju rižota i zamotajte ga u bombon
07.
trbuščić bombona prorežite nožem pospite svježe ribanim parmepanom i svježim peršinom
08.
tanjur možete posuti rukolom
09.
u slast i uživajte!!!