oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natrljati
Sastojci
0 kom 2-3 fileta pilećih prsa
0 kom solju, paprom, sjeckanom kaduljom
0 kom 2-3 tanke ploške šunke
0 kom 2 žlice maslaca
0 kom 3-4 žlice maršale
0 kom 1 čašicu (150 g) slatkog vrhnja
0 kom solju
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
svaki filet zamotati u jednu od
03.
i pričvrstiti čačkalicom;
04.
zagrijati, ispeći pileće filete sa svih strana, izvaditi i staviti na toplo umak od pečenja skuhati sa
05.
umiješati, staviti nakratko na vatru da zakuha; umak začiniti
06.
skinuti čačkalice, filete staviti u marsala-umak i kuhati 2 min.
07.
-15 min
08.
rižoto, salata.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb