oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, skinuti kožicu i izrezati na komadiće,
Sastojci
0 kom 600 g pilećih prsa
0 kom 1 malu glavicu luka
0 kom 1 žlicu maslinova ulja
0 kom 1 malu staklenku lisičica
0 kom solju, svježe samljevenim paprom, navrh noža majčine dušice.
0 kom 250 ml (1/4 l) instant umaka za pečenje i 125 ml (1/8 l) slatkog vrhnja
0 kom nasjeckanim peršinom.
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
očistiti, izrezati na kockice,
03.
zagrijati, dodati luk, propirjati i potom staviti meso, peći dok ne poprimi zlatnosmeđu boju.
04.
ocijediti, dodati mesu i pirjati,
05.
začiniti
06.
doliti, prokuhati i posuti
07.
oko 5 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb