oprati pod hladnom tekućom vodom, ocijediti, izrezati na 8 komada;
Sastojci
0 kom 1 pripremljeno pile (oko 1 3/4 kg)
0 kom 2 žlice ulja
0 kom Prilog:
0 kom paprom, soli
0 kom 500 g kapulice
0 kom 250 g mrkve
0 kom 3 žlice maslaca
0 kom solju, paprom i 1 žlicom listića majčine dušice;
0 kom 2 lista lovora
0 kom oko 100 g slatkog vrhnja
0 kom Vrijeme pirjanja:
Priprema
01.
02.
zagrijati i na njemu popržiti komade mesa sa svih strana;
03.
umiješati i zagrijati.
04.
oko 40 min.
05.
kuhani krumpir s maslacem
06.
posuti
07.
i ostaviti na toplome;
08.
očistiti;
09.
očistiti, ostrugati, oprati i narezati na kolutiće;
10.
zagrijati na tavi, popržiti luk i mrkvu;
11.
posuti
12.
komade mesa zajedno sa
13.
dodati u povrće i poklopljeno pirjati oko 20 min;
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb