Pile s lukom

Pile s lukom

Sastojci

0 kom 1 pripremljeno pile (oko 1 3/4 kg)
0 kom 2 žlice ulja
0 kom Prilog:
0 kom paprom, soli
0 kom 500 g kapulice
0 kom 250 g mrkve
0 kom 3 žlice maslaca
0 kom solju, paprom i 1 žlicom listića majčine dušice;
0 kom 2 lista lovora
0 kom oko 100 g slatkog vrhnja
0 kom Vrijeme pirjanja:

Priprema

01.

oprati pod hladnom tekućom vodom, ocijediti, izrezati na 8 komada;

02.

zagrijati i na njemu popržiti komade mesa sa svih strana;

03.

umiješati i zagrijati.

04.

oko 40 min.

05.

kuhani krumpir s maslacem

06.

posuti

07.

i ostaviti na toplome;

08.

očistiti;

09.

očistiti, ostrugati, oprati i narezati na kolutiće;

10.

zagrijati na tavi, popržiti luk i mrkvu;

11.

posuti

12.

komade mesa zajedno sa

13.

dodati u povrće i poklopljeno pirjati oko 20 min;

žena.hr
1.1.2015.