isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na kocke veličine oko 3 cm;

Sastojci
0 kom 750 g junećeg mesa (prsa)
0 kom 500 g luka
0 kom 2 žlice masti
0 kom 1 žličicu soli 1 žličicu papra 1 prstohvat mljevenog pimenta 1 lovorov list
0 kom 1 žlicu limunova soka 500 ml (1/2 l) juhe
0 kom 2 žlice mrvica
0 kom Vrijeme pirjanja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
očistiti, sitno narezati,
03.
zagrijati, meso popržiti i izvaditi staviti luk u mast i pustiti da porumeni; zapečeno meso i
04.
dodati luku;
05.
umiješati i pirjati;
06.
dodati pirjanom pfefferpothastu; eventualno začiniti solju i paprom.
07.
oko 1 h
08.
krumpir kuhan u slanoj vodi, kiseli krastavci.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb