U zdjelici za umak zavrijte sok od ananasa. Dodajte bulgur, pomiješajte i maknite sa vatre. Prekrijte i ostavite da odstoji 30 minuta.
Sastojci
0 kom 175 ml soka od ananasa
0 kom pola šalice bulgur pšenice
0 kom papar
0 kom ulje
0 kom 200 g svinjskog mesa, narezanog na manje komadiće
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 1 crvena paprika, sitno narezana
0 kom mljevena crvena paprika
0 kom chili u prahu
0 kom sol
Priprema
01.
02.
U tavi zagrijte malo ulja. Dodajte svinjetinu, luk i češnjak te pržite 7-8 minuta ili dok svinjetina ne bude gotova.
03.
Dodajte preostale sastojke i miješajte 2-3 minute.
04.
Dodajte bulgur, promiješajte i poslužite.