U posudi pomiješajte jogurt i tabasco. U tanjuru pomiješajte brašno sa začinima.

Sastojci
0 kom 100 ml jogurta sa malo masti
0 kom malo pikantnog umaka (npr. tabasco)
0 kom 30 g mrvljenog plemenitog sira (gorgonzola, camembert ili sl.)
0 kom 1 žlica vinskog octa
0 kom malo češnjaka u prahu
0 kom sol
0 kom papar
0 kom brašno
0 kom mljevena crvena paprika
0 kom papar
0 kom sol
0 kom 500 g pilećeg mesa
0 kom ulje
0 kom Dressing
0 kom 100 ml lagane majoneze
Priprema
01.
02.
Piletinu narežite na manje komade te je umočite u jogurt, a zatim uvaljajte u brašno.
03.
U tavi zagrijte ulje i pržite piletinu 4-5 minuta sa svake strane.
04.
U međuvremenu pomiješajte sve sastojke za umak te poslužite sa piletinom.