U tavi na ulju prepržite luk.
Sastojci
0 kom maslinovo ulje
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 1 limenka pelata, usitnjenih
0 kom 10-15 maslina, sitnije narezanih
0 kom 500 g špinata, sitno narezanog
0 kom malo peršina
0 kom 250 g penne tjestenine
0 kom sol i papar
0 kom parmezan
Priprema
01.
02.
Dodajte pelate te ih pirjajte na laganoj vatri 15-20 minuta.
03.
Dodajte masline, špinat i malo peršina. Držite na vatri 5 minuta.
04.
U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite je i prebacite u posudu za posluživanje. Dodajte mješavinu sa špinatom i lagano pomiješajte.
05.
Dodajte sol i papar po želji te kod posluživanja posipajte sa parmezanom.