Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Namastite lim za pečenje.
Sastojci
0 kom malo peršina
0 kom mažuran
0 kom 1 luk, narezan na kriške
0 kom 1 rajčica, narezana na manje komadiće
0 kom timijan
0 kom češnjak u prahu
0 kom papar
0 kom 4 svinjska odreska
0 kom ulje
0 kom 6 kom. krumpira, narezanih na manje ploške
0 kom 100 g šampinjona, narezanih na ploške
0 kom 1 zelena paprika, narezana na manje komadiće
Priprema
01.
02.
Pomiješajte peršin, mažuran, timijan, češnjak u prahu i papar. Premažite odreske sa malo ulja i posipajte sa malo mješavine začina sa obje strane. Odreske stavite u kutove lima.
03.
U većoj zdjeli pomiješajte krumpite, šampinjone, papriku i luk. Prelijte sa malo ulja, posipajte sa ostatkom začina te promiješajte. Rasporedite po sredini lima za pečenje.
04.
Pecite 45 minuta u pećnici. Preko ostalog povrća stavite kriške rajčice te pecite još 15 minuta.