Zagrijte vodu do vrenja u posudi (po želji posolite).
Sastojci
0 kom 1 kg krumpira
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 3 žličice biljnog ili maslinovog ulja
0 kom ružmarin
0 kom timijan
0 kom sol
0 kom papar
Priprema
01.
02.
U međuvremenu narežite krumpir na male kockice. Dok voda zavrije, stavite krumpir u posudu i kuhajte 10 minuta. Ocijedite krumpir.
03.
Zagrijte pećnicu na 180°C.
04.
U većoj zdjeli pomiješajte luk, ulje, ružmarin, timijan sol i papar. Dodajte krumpir i još jednom dobro promiješajte.
05.
Stavite začinjeni krumpir na alu foliju i tako stavite sa tavom u pećnicu. Ostavite u pećnici oko 10 minuta dok krumpir ne postane mekan.
06.
Ovako spremljen krumpir može poslužiti kao idealan prilog uz ribu.