Umiješati brašno, šećer, kakao, sedam žumanjaka i sodu bikarbonu.
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 7 žumanjaka
0 kom 4 žlice brašna
0 kom 3 dl mlijeka
0 kom 2 rebra čokolade za kuhanje
0 kom 25 dag margarina
0 kom 7 bjelanjaka
0 kom 10 žlica šećera
0 kom 1 žlica kakaa
0 kom 3 žlice brašna
0 kom 1/2 žličice soda bikarbobe
0 kom Krema:
0 kom 4 jaja
0 kom 10 dag šećera
Priprema
01.
02.
Dodati snijeg od sedam bjelanjaka i sve zajedno lagano umiješati.
03.
Izliti u veliku tepsiju i peći na temperaturi 180°C oko 25 minuta. Još topli biskvit zarolati vlažnom krpom.
04.
U mlijeko zakuhati brašno šećer i jaja. Ohladiti i dodati razrađeni margarin. Smjesu podijeliti na dva dijela pa u jedan dio umiješati rastopljenu čokoladu.
05.
Odrolati pripremljeni biskvit i premazati ga svjetlom kremom
06.
Nakon toga premazati tamnom kremom.
07.
Biskvit čvrsto zarolati i po želji prelijati čokoladnom glazurom.