Pastrva sa komoračem i đumbirom

Pastrva sa komoračem i đumbirom

Sastojci

0 kom 50 g sitno nasjeckane glavice komorača
0 kom 3 žlice bijelog vinskog octa
0 kom 1 manji ljubičasti luk, sitno nasjeckan
0 kom 1 žlica svježe naribanog đumbira
0 kom 1 žličica naribane korice limuna
0 kom sol
0 kom 100 ml maslinovog ulja
0 kom 75 g grožđica
0 kom 4 fileta pastrve

Priprema

01.

U posudi pomiješajte komorač, ocat, luk, đumbir, korice limuna i malo soli. Dodajte maslinovo ulje i grožđice i dobro pomiješajte.

02.

Premažite filete sa malo ulja i posolite.

03.

U tavi zagrijte malo ulja te ispecite filete ribe.

04.

Poslužite ribu sa pripremljenim umakom.

žena.hr
25.2.2010.