Pastrva "Mlinarica"

Pastrva "Mlinarica"

Sastojci

0 kom 4 očišćene pastrve (od po 150-200 g)
0 kom limunovim sokom
0 kom Prilog:
0 kom pšenično brašno;
0 kom 4 žlice ulja
0 kom 50 g maslaca
0 kom 2 žlice limunova soka
0 kom 1 žlicom worchester-umaka
0 kom sjeckanim peršinom,
0 kom kriškama limuna.
0 kom Vrijeme prženja:

Priprema

01.

oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natopiti izvana i iznutra

02.

i uvaljati u

03.

zagrijati, popržiti ribu s obje strane; ulje ocijediti,

04.

dodati ribama, otopiti, ribe okrenuti u pjeni od maslaca, položiti na zagrijanu pliticu, ostaviti na toplome, maslac izmiješati sa

05.

te po želji sa

06.

i preliti preko pastrva, po želji posuti

07.

garnirati

08.

oko 10 min

09.

krumpir s maslacem, zelena salata.

žena.hr
22.3.2015.