oprati, staviti kuhati, kad zavrije kuhati na laganoj vatri, ocijediti, još vruće oguliti, pustiti da se ohlade i narezati na ploške,
Sastojci
0 kom 500 g krumpira
0 kom 2 mala luka
0 kom 75 g masne slanine
0 kom sol
0 kom 125 ml (1/8 l) mlijeka;
0 kom 3 jaja;
0 kom 1 žlicu usitnjenog peršina ili sitno narezanog vlasca;
0 kom Vrijeme prženja: Prilog:
Priprema
01.
02.
očistiti i narezati na kockice,
03.
narezati na kockice i otopiti, dodati krumpire i luk,
04.
dodati sol i pržiti dok ne postanu smeđi u
05.
razmutiti
06.
posoliti, te umiješati
07.
preliti preko krumpira, pustiti da se zgusne ne okrećući krumpire; kad se gornja strana omleta stvrdne, a donja postane smeđa, poslužiti omlet na podgrijanom tanjuru.
08.
-25 min 10-15 min zelena salata, buča, krastavci
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb