staviti u lonac na pritisak; umetak koji nije šupljikav premazati
Sastojci
0 kom 250 ml (1/4l) vode
0 kom 1 oguljenim češnjem češnjaka
0 kom mljevenim origanom
0 kom otopljenim maslacem,
0 kom 4 odreska tunjevine (oko 150 g)
0 kom sokom 1 limuna; posoliti
0 kom 60 g pšeničnog brašna.
0 kom 3 žlice ulja
0 kom 1 veliki luk
0 kom 125 ml (1/8 l) bijelog vina, 4 oguljene rajčice
0 kom 1-2 žlice maslaca
Priprema
01.
02.
i namazati
03.
oprati pod tekućom vodom, posušiti, natopiti
04.
uvaljati u
05.
ugrijati, odreske s obje strane ispržiti,
06.
očistiti, narezati na sitne kockice, staviti u umetak, dodati na to odreske, umetak staviti u lonac, odreske preliti sa
07.
sitno narezati,
08.
otopiti u loncu, rajčicu pirjati oko 1 min, posoliti i začiniti
09.
preliti preko odrezaka, zatvoriti lonac, kuhati.
10.
oko 7 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb