Krema: skuhajte puding sa šećerom po uputi s vrećice. Kad se puding ohladi odstranite kožicu s vrha. Margarin dobro izradite. izmiksajte puding, izmiksajte margarin sa čokoladnim namazom i dodajte ga u kremu te opet sve dobro izmiksajte.
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 7 jaja
0 kom 8 pudinga od vanilije
0 kom 250 g margarina
0 kom 400 g čokoladnog namaza
0 kom 500 ml šlaga za dekoraciju
0 kom 250 g brašna
0 kom 1 žlica kakaa
0 kom 200 g šećera
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 0,5 dl ulja
0 kom Krema:
0 kom 2 l mlijeka
0 kom 200 g šećera
Priprema
01.
02.
Biskvit: prosijte brašno, kakao i prašak za pecivo. Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Bjelanjke stucite u čvrsti snijeg, dodajte šećer i miksajte dok se šećer ne otopi, Potom dodajte žumanjke i ulje te ručno miješajte, dodajte pola brašna, izmiješajte pa dodajte drugu polovicu brašna i opet izmiješajte. Izlijte u pleh veličine otprilike 20x30 cm i pecite na 170°C 40 minuta.
03.
Biskvit režite u 3-4 kore. Kremu razdijelite da dobijete podjednaku količinu za svaku koru. Po želji ukrasite šlagom, čokoladnim mrvicama ili kakaom. Tortu stavite u hladnjak da se dobro ohladi.