očistiti, oprati, filetirati (odvojiti meso od kosti i kože), izrezati na male filete, nakapati
Sastojci
0 kom 750 g grgeča
0 kom limunovim sokom 1 l vode
0 kom 3 ravne žlice instant riblje juhe
0 kom 3 zrna papra 1 lovorov list 3 klinčića koricu 1 limuna (neprskanog)
0 kom 1 vezicu povrća za juhu (mrkva, poriluk, celer)
0 kom 3-4 žlice ulja
0 kom papar miješane sušene začine 1 žumance
0 kom 3-4 žlice slatkog vrhnja
0 kom sitno nasjeckanim peršinom.
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
zakuhati,
03.
umiješati, dodati
04.
očistiti, oprati, sitno narezati, dodati u juhu zajedno s ribljom kožom i kostima te kuhati oko 40 min, juhu procijediti;
05.
zagrijati i na njemu popržiti ribu, uliti juhu te dodati
06.
izmiješati sa
07.
i dodati u juhu, posuti
08.
oko 50 min
09.
toast sa češnjakom.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb