Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.
Sastojci
0 kom tijesto za pizzu
0 kom 100 g kozjeg sira
0 kom naribani parmezan
0 kom 100 g ricotta sira
0 kom bosiljak
0 kom papar
0 kom ulje
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 100 g mahuna, narezanih na manje komadiće
0 kom 1 žuta ili crvena paprika, narezana na trakice
0 kom 8-10 maslina, narezanih na ploške
Priprema
01.
02.
Razvucite tijesto za pizzu te ga stavite na lim koji ste prethodno posipali sa brašnom.3. Pomiješajte sireve, bosiljak i papar te nanesite na tijesto.
03.
U tavi na ulju prepržite luk i prebacite na tijesto. Po potrebi dodajte još ulja te kratko prepržite mahune i papriku te prebacite na tijesto.
04.
Na tijesto dodajte masline i posipajte parmezanom. Pecite 10-15 minuta.