Kekse izmrviti, pomijesati s maslacem te posloziti na kalup tj na papir za pecenje. Nakon sto se peklo 4 min, dodati zutu kremu. Zuta krema sastojci: 2 jaja, 5 zlica secera, 1 vanili secer, mascarpone ili drugi krem sir,limun. Izmiksati te peci oko 20ak minuta. Na kraju pomijesati 2x vrhnje, 1 vanili secer i 6 zlica secera te u ugasenoj pecnici peci 5 min. U slast!
Sastojci
0 kom 200 g Petit Beure keksi
0 kom 5 žlica smeđeg šećera naravno u nedostatku može i bijeli
0 kom 6 žlica običnog šećera
0 kom 120 g maslaca
0 kom 500 g svježeg sira najbolje Vindijin, ali ako više volite neki drugi svježi ili krem sir stavite njega
0 kom 1 limun
0 kom 2 jaja
0 kom 2 vanil šećera
0 kom 2 kisela vrhnja 20% masnoće 360 g
Priprema
01.