Rajcicama odrezemo vrh,izdubimo predinu,pazeci da ne ostetimo vanjsku kozicu.Okrenemo da se dobro iscijedi voda.
Sastojci
0 kom 6-8 vecih rajcica
0 kom 1-2 Nautica konzerve sardina iz ulja
0 kom Kania papar
0 kom Exelsia Croatica maslinovo ulje
0 kom 4-6 komada slanih inćuna
0 kom 1 manja glavica luka
0 kom 2 kisela Freshona krastavca
0 kom 4-6 Baresa zelenih maslina
0 kom kosani vlasac
0 kom kosani persin
0 kom 1 limun (sok)
0 kom Chante Sel sol
Priprema
01.
02.
Luk,kiseli krastavac i masline utisnemo,ocijeđene sardine i inćune zgnijecimo vilicom i sve zajedno izmijesamo.Dodamo kosani persin i vlasac,ulje,posolimo,popaprimo i nakapamo limunov sok prema ukusu.
03.
Rajcice punimo pripremljenim nadjevom,ohladimo i posluzimo kao hladno predjelo,uz ovčji sir i rikulu.