prepoloviti po dužini zajedno s lisnatom krunom, izdubiti meso i rezati ga na kockice;
Sastojci
0 kom 2 ananasa (svaki po 800 g)
0 kom 300 g svježeg sira
0 kom 1 žlicom šećera 2 žlice ruma
0 kom 4 bjelanca
0 kom 2 žlice šećera u prahu
0 kom trešnjama.
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Savjet:
Priprema
01.
02.
zgnječiti vilicom i pomiješati s ananasom, začiniti sa
03.
polovice ananasa napuniti nadjevom
04.
čvrsto istući, umiješati
05.
napuniti dresir-vrećicu i štrcati po polovicama ananasa, ananas staviti u prethodno zagrijanu pećnicu; smjesu od bjelanaca peći dok ne poprimi zlatnosmeđu boju, ananas ukrasiti po želji
06.
oko 200
07.
oko 4
08.
oko 5 min
09.
snijeg prije pečenja posuti šećerom u prahu.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb