odrezati krajeve, oprati, grubo nastrugati, posoliti i iscijediti u gazi;
Sastojci
0 kom 500 g tikvica
0 kom 3 glavice luka
0 kom 100g kuhane šunke
0 kom 2 žlice pšeničnog brašna, 2 jaja, papar, nastrugani muškatni oraščić;
0 kom 2 žlice ulja
0 kom Plin:
0 kom Struja:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom 100 g sira gruyere
Priprema
01.
02.
očistiti, sitno narezati;
03.
izrezati na kockice;
04.
smjesi od tikvica dodati
05.
zagrijati u vatrostalnoj posudi, dodati smjesu od tikvica i staviti u zagrijanu pećnicu;
06.
oko 225
07.
oko 4
08.
oko 30 min.
09.
grubo nastrugati, posuti preko nabujka i pustiti da se otopi.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb