kuhati u
Sastojci
0 kom 200 g tijesta
0 kom 1 1/2 l vruće vode
0 kom 750 g rajčice
0 kom 150 g sirove šunke
0 kom 3 jaja 125 ml (1/8 l) mlijeka 2 žlice nasjeckanog peršina 2 žlice nasjeckanog vlasca sol papar
0 kom 2 žlice nastruganog parmezana
0 kom 2 žlice mrvica
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
povremeno promiješati, nakon 8 min izvaditi i isplahnuti hladnom vodom; ocijediti
03.
uronuti u kipuću vodu (ne kuhati), nakon toga u hladnu, oguliti, narezati na kolutiće
04.
narezati na kockice; vatrostalnu posudu namastiti; rajčice, šunku i tijesto slojevito poslagati u posudu, izmiješati
05.
i preliti preko nabujka;
06.
izmiješati sa
07.
i posuti po nabujku, posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći, pred kraj pečenja nabujak prekriti aluminijskom folijom.
08.
oko 200
09.
oko 3
10.
oko 35 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb