očistiti, nasjeckati;

Sastojci
0 kom 1 glavicu luka 1 češanj češnjaka
0 kom 1 žlicu ulja
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom 500 g mljevenog mesa (pola junećeg, pola svinjskog)
0 kom solju, paprom, piment prahom mljevenim cimetom
0 kom 285g zrna kukuruza (iz limenke)
0 kom 150 g salame
0 kom 500 g rajčice
0 kom 200 g goude
0 kom 2 žlice mrvica
0 kom maslac
Priprema
01.
02.
zagrijati, luk i češnjak kratko pirjati
03.
oko 200.
04.
oko 3
05.
-35 min.
06.
dodati i popržiti uz stalno miješanje začiniti
07.
meso staviti u namazanu vatrostalnu posudu;
08.
ocijediti, staviti na meso;
09.
izrezati na rezance, složiti na kukuruz;
10.
staviti nakratko u kipuću vodu (ne kuhati), nakon toga u hladnu vodu, oguliti, očistiti, izrezati na četiri dijela, a zatim na rezance; rajčice poslagati na salamu, začiniti paprom i origanom,
11.
nastrugati, dodati
12.
i staviti na rajčicu
13.
izrezati na listiće i poslagati na nabujak; posudu staviti u prethodno zagrijanu pećnicu.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb