izrezati na kockice,
Sastojci
0 kom 3 zemičke
0 kom 4-6 žlica začinjenog maslaca (razne mirodije)
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom 350 g malih šampinjona
0 kom oko 80 g salame
0 kom 2 glavice luka
0 kom 1-2 žlice ulja
0 kom solju i paprom,
0 kom 3-4 žlice usitnjenih začina
0 kom 3 jaja
0 kom 1 mjericu (200 g) začinjenog svježeg sira
Priprema
01.
02.
rastopiti i kockice zemičke pržiti dok ne poprime zlatnožutu boju,
03.
-225
04.
-5
05.
oko 30 min.
06.
očistiti, oprati, ocijediti, veće gljive prepoloviti,
07.
izrezati na kockice,
08.
očistiti, sitno narezati,
09.
ugrijati i luk peći dok ne porumeni dodati salamu, šunku i šampinjone; pirjati, začiniti
10.
dodati
11.
sve zajedno staviti u namazanu vatrostalnu posudu dobro izmiješati,
12.
dodati
13.
preliti preko nadjeva i posuti kockicama zemičke peći u zagrijanoj pećnici.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb