Rastopiti čokoladu u zagrijanom mlijeku na jako laganoj vatri. Pola rastopljene čokolade podijeliti u 12 malih čašica. Drugu polovicu čokolade staviti da se ohladi. U ohlađenu čokoladu dodati žutanjak.
Sastojci
0 kom 200 ml mlijeka
0 kom 200 g čokolade
0 kom 1 žutanjak
0 kom 4 bjelanjka
0 kom 1 vrećica vanilin šećera
0 kom kokos za posipanje
Priprema
01.
02.
Posebno miksati bjelanjke. Dok su napola tučeni polako dodati šećer i vanilin šećer te dobro izmiksati.
03.
Smjesu od bjelanjaka dodati u ohlađenu čokoladu i jako polagano miješati nekom plastičnom žlicom ili kuhačom.
04.
Smjesu žličicom stavljati u 12 čašica gdje je čokolada te posipati kokosom i staviti na 2 sata u hladnjak.