---kora---
Sastojci
Priprema
Bjelanjke umutiti sa 10 žlica šećera, kad se dobro umute dodati puding od vanilije, pomiješati varjačom. Peći u četvrtastom plehu (veliki pleh od štednjaka) 25 min. na 180°C
slaganje
kora..žuta krema..kora...voćna krema..kolutući banane..i na kraju šlagom ukrasiti,prekriti cijeli kolač i zatim poslagati komadiće jagoda po površini...
---ako se slaže bez šlaga (ako je šlag u žutoj kremi) ---
kora..žuta krema..kora..voćna krema..kolutući voća (po želji,dali banane, jagode ili mješano,ovisno što volite)
Pečen biskvit podijeliti na 2 dijela.
---žuta krema---
Žumanjke umutiti sa 10 žlica šećera, dodati gustin i mlijeko. Sve zajedno kuhati na srednjoj vatri dok se ne dobije čvrst krem. Ostaviti da se ohladi. U ohlađeno dodati umućen maslac ili margarin.
---voćna krema---
Očistite jagode i narežite ih na ploškice,dodajte 3 žlice šećera ,sok jednog limuna i stavite na laganu vatru.
Kada jagode počnu ispuštat sok i kada se sav šećer rastopi uzmite štapni mikser (ja sam probala i sa onim za pire radit,i ispalo je super) i izmiksajte ih tek toliko da nestanu oni malo veći komadi ,a da baš ne napravite pire od jagoda
U posebnoj posudici izmiješajte 3 dcl vode i jednu vrećicu vanili-pudinga i tu smjesu ulijte u jagode ,miješajte dok se ne zgusne i maknite sa vatre
krema je gotova.