Zamijesiti prhko tijesto i ostaviti u hladnjaku 45 minuta.
Sastojci
0 kom Tijesto:
0 kom 25 dkg brašna
0 kom 20 dkg šećera
0 kom 80 dkg milerama
0 kom Voće po želji (Ja uzimam ledo šumsko voće)
0 kom 1 Preljev za torte
0 kom 10 dkg šećera
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom 1 vanilija šećer
0 kom 8 dkg maslaca
0 kom 1 jaje
0 kom Fil:
0 kom 1/2 l mlijeka
0 kom 2 pudinga od vanilije
Priprema
01.
02.
Namazati za to vrijeme kalup za torte margarinom i posuti brašnom.
03.
Nakon toga ga razvaljati i staviti na dno stijenke kalupa.
04.
U mlijeku skuhati puding i šećer, te skinuti s vatre i u tu vrelu smjesu dodati mileram.
05.
Odmah izliti u kalup preko tijesta i staviti voće
06.
Peći na 170 stupnjeva, 70 minuta.
07.
Dobro ohladiti (najbolje ostaviti preko noći) i onda preliti preljevom za torte!