Mediteranska piletina sa salsom

Mediteranska piletina sa salsom

Sastojci

0 kom 200 ml salse
0 kom 1 rajčica, sitno narezana
0 kom 1 manja tikvica, sitno narezana
0 kom 10 maslina, sitno nasjeckanih
0 kom 5-10 kapara
0 kom 4 kom. pilećih prsa
0 kom 2 žlice krušnih mrvica
0 kom ulje
0 kom 2 žlice vode

Priprema

01.

U posudi pomiješajte salsu, rajčice, tikvice, masline i kapare.

02.

Piletinu posipajte krušnim mrvicama.

03.

U tavi zagrijte ulje. Dodajte piletinu i pržite je 2 minute sa svake strane dok malo ne posmeđi.

04.

Smanjite vatru i dodajte vodu. Prekrijte tavu i držite na laganoj vatri 7-8 minuta. Pred kraj u tavu dodajte dodajte salsu sa povrćem.

žena.hr
17.3.2010.