Pomiješajte sve sastojke osim mesa. Zagrijte umak na vatri tako da zavrije, zatim ga maknite sa vatre i ohladite.
Sastojci
0 kom 2,5 šalice vode
0 kom 2 žlice smeđeg šećera
0 kom 1 žličica crvene paprike
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 8 kom. svinjskog mesa
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 50 ml octa
0 kom 2 žlice soli
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
0 kom 2 žličice papra
0 kom 2 žličice worcestershire umaka
0 kom 1 žličica senfa
0 kom 2 žličice chillija u prahu
Priprema
01.
02.
Ako ste u mogućnosti, ohladite umak u hladnjaku preko noći.
03.
Komade svinjećeg mesa premažite sa pripremljenim umakom. Ispecite meso na grillu, a po potrebi dodajte još umaka na meso kod okretanja.