Prosijte mljevene bademe,kakao i šećer u prahu,Napravite snjeg od bjelanjaka i kristal šećera bjelanjci nesmiju bit hladni pa ih 1 dan prije upotrebe razdvojite od žumanjaka i ostavite na sobnoj temperaturi,za šarene kolačiće razdjelite smjesu i u svaku stavite različitu boju za kolače.
Sastojci
0 kom krema
0 kom 100 g bijele ili crne čokolade
0 kom 100 g vrhnja za šlag
0 kom Makaroni
0 kom 200 g sećera u prahu
0 kom 25 g kakaa u prahu
0 kom 125 g mljevenih badema
0 kom 120 g bjelanjaka
0 kom 25 g kristal šećera
Priprema
01.
02.
Suhe sastojke umiješajte u snjeg od bjelanjaka te istiskujte smjesu u male kružiće i stavite ih na papir na pečenje,ostavite ih 15 min i pecite 8 min na temperaturi od 160°C,zatim ih pustite da se ohlade.
03.
Za kremu rastopite čokoladu i zagrijte vrhnje,zatim vrhnje pomiješajte s čokoladom i čekajte da se krema ohladi.Na kraju dva po dva kružica spajajte kremom.