zagrijati u loncu na pritisak;
![Mađarski gulaš](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/00831514-3347-11eb-ad76-466836aa32c5/v/cbf7fd72-38e2-11eb-b297-0242ac15000f/1000x1000-cbf80ec0-38e2-11eb-aca8-0242ac15000f.webp)
Sastojci
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 750 g junećeg gulaša
0 kom Druga mogućnost:
0 kom 600 g luka
0 kom 1 vrhom punu žličicu slatke paprike
0 kom 2 paprike (crvenu i zelenu, svaka 150 g)
0 kom 1 feferon
0 kom 125 ml (1/8 l) vode
0 kom solju i paprom.
0 kom Vrijeme pirjanja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
popržiti sa svih strana, začiniti solju i paprom;
03.
očistiti, sitno narezati, dodati mesu i pirjati;
04.
umiješati;
05.
prepoloviti, očistiti, oprati, izrezati na kockice;
06.
prepoloviti, očistiti, oprati, izrezati na rezance i sve zajedno dodati mesu, kratko pirjati, dodati
07.
zatvoriti lonac i pirjati 10-20 minuta; gulaš začiniti
08.
-20 min.
09.
makaroni ili zeleno tijesto, miješana salata.
10.
usitnjeni češnjak i oko 70 g instant rajčice pirjati s lukom.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb