Pomiješati sastojke iz 2. smjese, tući nad parom do 65 stupnjeva Celzijusa, maknuti sa pare te nastaviti tući mikserom do sobne temperature. Zatim spojiti s prvom smjesom, uliti u slastičarsku vrećicu te sve zajedno istiskivati na masni papir u jednakim dozama i čekati da se posuši 30 minuta. Staviti peći na 150 stupnjeva Celzijusa 15 minuta. Ohladiti, odvojiti od masnog papira te puniti ganacheom od čokolade.
Sastojci
0 kom Sastojci za 1. smjesu
0 kom 15 grama bjelanjaka
0 kom 75 grama Callebaut bijele čokolade
0 kom Prstohvat soli
0 kom 38 grama badem brašna
0 kom 31 gram štaub šećera
0 kom Pomiješati sve sastojke u pastu.
0 kom Sastojci za 2. smjesu
0 kom 15 grama bjelanjaka
0 kom 38 grama šećera
0 kom Ganache od čokolade
0 kom 100 grama vrhnja
Priprema
01.
02.
Za ganache od čokolade zakuhati vrhnje, preliti preko čokolade, dodati soli, dobro izmiješati i ohladiti.