očistiti;
Sastojci
0 kom 500 g luka
0 kom 500 g mrkve
0 kom 500 g krumpira
0 kom 375 g mljevenog mesa (pola govedina, pola svinjetina)
0 kom solju i paprom;
0 kom 500 ml (1/2 l) instant mesne juhe
0 kom nasjeckanim peršinom.
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pripreme:
Priprema
01.
02.
očistiti, oprati;
03.
oguliti, oprati; povrće izrezati na ploške
04.
začiniti
05.
meso i povrće slagati naizmjence u glinenu posudu; svaki red povrća posoliti, dodati
06.
posudu poklopiti i staviti u prethodno zagrijanu pećnicu, gotovo jelo posuti
07.
-225
08.
-5
09.
oko 1 1/4 h.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb