Lonac s lukom

Lonac s lukom

Sastojci

0 kom 500 g luka
0 kom 500 g mrkve
0 kom 500 g krumpira
0 kom 375 g mljevenog mesa (pola govedina, pola svinjetina)
0 kom solju i paprom;
0 kom 500 ml (1/2 l) instant mesne juhe
0 kom nasjeckanim peršinom.
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pripreme:

Priprema

01.

očistiti;

02.

očistiti, oprati;

03.

oguliti, oprati; povrće izrezati na ploške

04.

začiniti

05.

meso i povrće slagati naizmjence u glinenu posudu; svaki red povrća posoliti, dodati

06.

posudu poklopiti i staviti u prethodno zagrijanu pećnicu, gotovo jelo posuti

07.

-225

08.

-5

09.

oko 1 1/4 h.

žena.hr
19.2.2018.