odstraniti vanjske oštećene listove i rebra, kelj oprati i staviti u
Sastojci
0 kom 1 1/2 kg lisnatog kelja
0 kom kipuću slanu vodu
0 kom 500 g svinjskog karea u komadu
0 kom 250 g dimljene svinjske obrazine;
0 kom 1 glavicu luka
0 kom 2 manje kobasice 375 ml (3/8 l) vode
0 kom sol, papar
0 kom Vrijeme pripreme:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
kuhati 1-2 min, ocijediti, grubo narezati,
03.
oprati, staviti u veći lonac zajedno sa
04.
očistiti, sitno narezati, dodati mesu zajedno s keljom i
05.
uliti, te dodati
06.
sve zajedno pirjati u poklopljenom loncu; izvaditi meso i narezati na ploške; složiti na prethodno zagrijani pladanj zajedno s kobasicama. odložiti na toplo mjesto kelj po potrebi posoliti i popapriti, te dodati mesu.
07.
oko 1 h
08.
poprženi krumpir.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb