Piletinu nasjeckajte na sitne malene kockice i marinirajte je u bučinom ulju, malo soli i papra.
Sastojci
0 kom 2 pakiranja lisnatog tijesta
0 kom 1 luk
0 kom sol
0 kom papar
0 kom chili papričice
0 kom 1 pileća prsa
0 kom po želji kukuruza
0 kom gljive
0 kom tikvice
0 kom mrkva
0 kom 1 vrhnje
0 kom začini po želji
0 kom bosiljak
Priprema
01.
02.
Popržite luk, pa piletinu na vrlo malo ulja, a onda dodajte gljive i kukuruz, te naribanu mrkvu i svega što vam srce želi, bitno da je sitno sjeckano. Na kraju dodajte tikvice. Dodajte malo začina po volji, pred kraj dodajte i malo vrhnja za kuhanje da dobijete umak tek toliko, ne smije ga biti puno.
03.
Razvaljajte lisnato, na njega stavite umak s mesom i povrćem, a drugi dio lisnatog izrežite na trakice i stavite preko. Pecite dok lijepo ne porumeni na 180°C.
04.
Poslužite s kiselim vrhnjem s chilli papričicama.