Luk sitno nasjeckati.
![Lijeni ručak ;)](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/0c83acd0-3346-11eb-ba87-868523490680/v/cbf7fd72-38e2-11eb-b297-0242ac15000f/1000x1000-cbf80ec0-38e2-11eb-aca8-0242ac15000f.webp)
Sastojci
0 kom Žlica masti
0 kom 1 luk
0 kom Nasjeckana kobasica
0 kom Nasjeckana slanina
0 kom Nasjeckana šunka
0 kom 2 jaja
0 kom 400g tjestenine po izboru
Priprema
01.
02.
Kobasicu, slaninu i šunku također.
03.
Prvo luk ispržiti na masti do smećkaste boje, zatim dodati kobasicu, šunku i slaninu i kratko još pržiti.
04.
U međuvremenu skuhati tjesteninu.
05.
Dodati tjesteninu u tavu te još zajedno promiješati i na kraju dodati dva izmućena jaja i pržiti dok se jaja ne ispeku.
06.
Dodati na kraju malo sitnog peršina.
07.
DOBAR TEK!