Kakao pomiješajte sa mlijekom pa u to namočite piškote i poredajte ih po dnu tepsije.
Sastojci
0 kom 250 g piškota
0 kom 3 dl mlijeka
0 kom 1 žlica kakaa
0 kom 250 ml vrhnja za šlag
0 kom 100 g šećera u prahu
0 kom 250 g svježeg sira
0 kom 250 g jagoda
0 kom 200 ml vode
0 kom 2 žlice šećera
0 kom 1 paket preljeva za torte
Priprema
01.
02.
Umutite vrhnje za šlag sa šećerom u prahu i tome dodajte svježi sir pa sve dobro umutite mikserom da se smjesa sjedini.
03.
Na piškote nanesite malo pripremljene kreme, a onda 200 g narezanih jagoda pa ostatak kreme.
04.
g jagoda propasirajte štapnim mikserom, dodajte 200 ml vode te u tu smjesu dodajte pomiješan preljev za torte sa šećerom. Kuhajte dok smjesa ne provrije stalno miješajući. Preljev ohladite 1 minutu pa prelijte preko kolača.
05.
Ohladite najmanje 3 sata u frižideru prije posluživanja.