TIJESTO:
Sastojci
Priprema
Umutite 4 jaja sa 2 čaše šećera da bude pjenasto.
Zatim ulijte 2 čaše mlijeka i 1 čašu ulja.
Dodajte prašak za pecivo.
Dodajte 2,5 čaše brašna. Brašno i prašak možete i pomiješati.
Izlijte u tepsiju srednje veličine i pecite na oko 180 stupnjeva. 20 do 30 minuta. Tijesto mora dobiti zlatno žutu boju. Isprobajte sa čačkalicom dali je gotovo. Kad stavite tijesto peći pripremite sastojke za kremu.
KREMA:
U lonac srednje veličine stavite 3 decilitra mlijeka, 7 žlica šećera, 20 dekagrama čokolade i 15 dekagrama margarina. To kuhajte na laganoj vatri i povremeno miješajte da vam se ne zalijepi.
Od 20 dekagrama kokosa odvojite malo koliko će vam biti dovoljno da se posipa kolač, a ostatak dodajte u kremu. I kremu još malo kuhajte.
Kad izvadite kolač iz rola prelijte ga vrućeg sa vrućom kremom, te ostavite 15 minuta da se malo ohladi, a nakon toga posipajte sa kokosom koji ste ostavili za posipanje, te ga stavite u hladnjak da se ohladi.